• 0 Items - 0,00
    • No products in the cart.

Retourneren

 
Je hebt 14 dagen de tijd om boeken te retourneren.

Om een boek te retourneren moeten het boek ongelezen en in dezelfde staat zijn zoals je het van ons ontvangen hebt.

In sommige gevallen kunnen we je retour niet accepteren:

  • Boeken die zichtbaar gebruikt zijn
  • Boeken waarvan de omslag er niet meer omheen zit (voor boeken met omslag)
  • Boeken die langer dan 14 dagen geleden gekocht zijn
  • Afgeprijsde artikelen

 

TERUGGAVE VAN JE BETALING

Zodra wij je retour ontvangen en goed gekeurd hebben, ontvang je een mailtje waarin we dit bevestigen. We geven het ook aan wanneer we je retour niet kunnen accepteren.

Indien je retour geaccepteerd en verwerkt is, ontvang je meestal binnen enkele dagen teruggave van je betaling op dezelfde wijze waarop je betaald hebt. De verzendkosten worden niet vergoed en gaan van de terugbetaling af.

 

NIET, OF NIET-VOLLEDIGE TERUGBETALING

Neem contact met ons op als je na 2 weken nog geen (volledige) terugbetaling hebt ontvangen hebt via info(at)boekcafesabotage.nl. De door jou betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald.

 

RUILEN

Indien je een artikel binnen 14 dagen wil omruilen kun je per mail contact met ons opnemen via info(at)boekcafesabotage.nl.

 

KADO’S

Wanneer je boek afgerekend is als kado en rechtstreeks naar jou verzonden is, ontvang je de terugbetaling als tegoed om te gebruiken op onze site. Als het kado niet rechtstreeks naar jou verzonden is ontvangt de koper het tegoed.

 

VERZENDKOSTEN RETOURNERING

Je ontvangt het retouradres per mail. De verzendkosten zijn voor eigen rekening en kunnen niet vergoed worden. Het retourneren is op eigen risico. Mocht je zeker willen weten dat het goed gaat, kies voor een retour met Track-and-Trace informatie.

 
HULP NODIG?

Neem contact op via info(at)boekcafesabotage.nl voor vragen met betrekking tot retournering of omruiling.