• 0 Items - 0,00
    • No products in the cart.
VOOR FEMINISTISCHE LITERATUUR

Boekcafé Sabotage

Boekcafé Sabotage is ontstaan uit het verlangen om mensen die genderonderdrukking ervaren te ondersteunen, samen te brengen en om hun kennis, meningen en ideeën te delen. 

Wij hopen een breed publiek uit te dagen om voorbij de mainstream te denken en literatuur te lezen die uitdaagt en kritisch is. Ons boekenaanbod vind je niet zo snel in een reguliere boekenwinkel. Zo verkopen wij onder andere feministische literatuur over gender-gerelateerd geweld, neurodiversiteit, abolitionisme en seksualiteit, tot aan dekoloniaal gedachtegoed, veganisme, anti-kapitalisme en de strijd door en voor sekswerkers. Elk boek dat je hier vindt is zorgvuldig door ons overwogen en uitgekozen.

 

Radical simply means “grasping things at the root.” – Angela Davis

 

Vooralsnog is Boekcafé Sabotage alleen een online winkel. Op dit moment zijn wij druk bezig een fysieke plek te vinden in Den Haag. Ons streven is dat Boekcafé Sabotage een warme en zorgzame plek wordt, waar kritische mensen en radicale ideeën samenkomen en waar men zich kan informeren, inspireren en organiseren. 

De webwinkel wordt volledig op vrijwillige basis gerund. Ook financieren wij alles zelf, we ontvangen geen subsidies of fondsen. Mocht je ons financieel willen steunen, zodat we bijvoorbeeld nieuwe boeken kunnen aanschaffen, dan is dat heel erg welkom! Dus, kun je wat geld missen: steun dan dit waardevolle, leuke en bijzondere project door geld over te maken naar: NL62 ING B000 9405 479 onder vermelding van “donatie” t.a.v. Boekcafé Sabotage.

Alvast heel erg bedankt en hopelijk tot snel in een fysieke winkel!

Lou en Rona